Descoperirea teribila a unei femei. Ce ii facea sotul, noaptea, dupa ce o adormea cu somnifere

Un caz cat se poate de real a tulburat o intreaga comunitate si a socat o lume intreaga. O femeie din Indiana, SUA, a aflat cu stupoare ca sotul o adormea cu somnifere si intretinea relatii sexuale cu ea in aceasta stare, in timpul noptii. Femeia l-a dat pe barbat pe mana politiei, iar acum a decis sa isi spuna povestea pentru a atrage atentia asupra existentei violului marital, o fapta pe care multi oameni nu o considera infractiune, scrie Time.com.

Mandy Boardman, o femeie din SUA, se afla intr-un mariaj aparent fericit alaturi de sotul ei si cei doi copii. La sapte ani dupa casatorie a inceput sa experimenteze stari ciudate, de oboseala si pierdere a memoriei.
Starile inexplicabile au continuat, dar ce s-a intamplat intr-o noapte a bulversat-o definitiv. S-a trezit cu sotul deasupra ei, in pat, cu o lanterna intr-o mana si ceea ce s-a dovedit a fi un somnifer in cealalta mana.
Barbatul i-a spus ca nu facea decat sa se asigure ca o sa aiba un somn bun – desi femeia nu avea probleme cu somnul. I-a cerut sa se opreasca si acesta a promis ca asa va face.
Apoi, intr-o buna zi, omul a uitat telefonul acasa. Stupefiata, sotia a gasit pe telefon trei clipuri video …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *