DESERTUL ZILEI: Ecler cu ciocolata fara coacere

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

De ce ai nevoie ca s-o prepari:
Crema stratului de baza:
1 cana si trei sferturi de smantanaoptional – 3 linguri de zahar si 1 lingura vanilie2 plicuri de praf de budinca de vanilie (4 portii fiecare)3 cesti de lapte1 cutie de biscuitiStratul de deasupra:
50 g pudra de cacao175 g zahar60 ml lapte115 g unt1 lingura vanilie
Incearca si?Gogosi glazurate din ciocolata
Cum prepari:
Stratul de baza:
Intr-un vas de 23 x 33 cm, acoperi tot fundul cu un strat de biscuiti. (Aproximativ 35-40 bucati).
Intr-un bol mediu, pune smantana (si optional 3 linguri de zahar si 1 lingura de vanilie). Bate la viteza medie timp de aproximativ 4 minute pana cand devine frisca.
Intr-un castron mare, adauga 3 cesti de lapte (720 ml) si cele 2 plicuri de praf de budinca de vanilie. Bate la viteza medie timp de circa 2 minute.
Amesteca frisca cu crema de budinca pana cand se combina bine.
Adauga jumatate din crema de budinca peste stratul de biscuiti de pe fundul vasului de 23 x 33 cm. Foloseste o spatula pentru a o intinde in mod uniform peste stratul de biscuiti.
Repeta cu inca un strat de biscuiti si cu restul cremei de …

spot_img