Detinutii de la Rahova au participat la un concurs de skandenberg

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Atmosfera incinsa, de competitie sportiva, la Penitenciarul Rahova. Detinutii si-au masurat forta bratului in concursul de skandenberg organizat de Serviciul de Educatie si Asistenta Psihosociala al Penitenciarului in colaborare cu Asociatia Romana de Skandenberg „Brat de fier”.

La concurs s-au inscris aproximativ 50 de detinuti. N-a lipsit nici spectacolul, oferit de unul dintre concurenti. „Sper sa ma distrez si sa mai uit putin de amaraciunea ce ne apasa pe noi in general aici”, a spus unul dintre detinuti.

Skandenbergul este o competitie a bratelor, in care conteaza foarte mult antrenamentul, alimentatia sanatoasa si, cel mai important, psihicul sportivului.

Dublul campion mondial la skandenberg, Ion Oncescu, le-a explicat concurentilor ca secretul in acest sport este „sa nu muncesti atat de mult ca altii, si sa ai rezultate mai bune decat ei”.

Cei mai increzatori in propriile forte au avut curajul sa lupte chiar cu campionii. Nici unul nu a sperat sa castige, au vrut doar sa vada cat ar mai avea de lucrat pana sa ajunga la performanta.

spot_imgspot_img