Detinutul condamnat la 13 ani de inchisoare, evadat de la Rahova, a fost capturat

UPDATE 17,00: Detinutul evadat din Penitenciarul Rahova este in custodia Penitenciarului Focsani, fiind capturat de catre angajatii Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), au declarat surse din Politie citate de Mediafax.
Un detinut condamnat la 13 ani si patru luni de inchisoare pentru omor calificat a fugit, luni seara, in jurul orei 20.00, din Penitenciarul Rahova, informeaza Administratia Nationala a Penitenciarelor.?
Bogdan Iftimie, in varsta de 28 de ani, se afla la?un punct de lucru exterior al Penitenciarului Rahova, unde presta activitati lucrative si desfasura activitati de intarire a dispozitivului de paza.?Detinutul are inaltimea 1,64 m, ochi verzi, frunte ingusta, ridata, par saten inchis, statura mijlocie, purta pantalon tip jeans si jacheta culoare inchisa.
Pentru prinderea detinutului au fost dispuse masuri specifice in astfel de situatii, respectiv: blocarea cailor de acces – posibile directii de deplasare, alarmarea personalului unitatii, trimiterea de urgenta a mai multor echipe de cautare formate din angajati ai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *