Detoxifierea sufletului. Nu doar corpul are nevoie! Iata cand si cum trebuie sa faci detoxifierea sufletului

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Detoxifierea organismului este o parte importanta din mentinerea sanatatii. Insa nu doar organismul are nevoie de detoxifiere. Si sufletul trebuie mentinut sanatos.

Esti negativist
Exista o vorba din batrani a”cine se aseamana se aduna”. Atunci cand esti negativist vei atrage in jurul tau persoane si situatii cu incarcatura energetica negativa care te vor adanci in gaura neagra a depresiei.
Este momentul sa a”inchizi robinetul” si sa incetezi sa-ti mai hranesti sufletul cu negativitate si sa te inconjori cu oameni veseli, pozitivi.

Prietenii te ocolesc
In ultima vreme, prietenii te cam ocolesc? Ai observat ca aproape tot ce spui are o doza de sarcasm care ajunge sa raneasca sentimentele tuturor? E un semn ca e momentul pentru o detoxifiere a sufletului. Nu e de mirare ca prietenii te ocolesc, daca vibratiile tale sunt joase, iar limba iti este ascutita.

Te simti coplesit
Emotiile ne fac oameni. Emotiile nu sunt ceva rau, ele sunt neutre. Insa modul in care reactionam la ele le trasforma in ceva bun sau in ceva rau. Iar cand simti ca nu le mai poti face fata, este clar ca ai nevoie de o detoxifiere a sufletului.

Te bucura nefericirea altora, iar bucuria lor te face …

spot_imgspot_img