Deva: Autobuz plin cu pasageri, implicat intr-un accident soldat cu un mort

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un autobuz de transport persoane in care se aflau 45 de calatori s-a ciocnit cu un autoturism Dacia, joi dimineata, dupa care s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea DN 76, in localitatea hunedoreana Cainelu, in urma accidentului o persoana pierzandu-si viata, iar alte trei fiind ranite.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Hunedoara, subinspector Bogdan Nitu, autoturismul Dacia cu remorca circula de la Deva spre Brad si nu a pastrat distanta fata de o masina care rula in fata sa, iar cand autoturismul din fata a incercat sa intre pe o strada laterala soferul Daciei nu a mai putut opri. Autoturismul Dacia a intrat in derapaj din cauza carosabilului umed si a ajuns pe contrasens, unde a lovit un autobuz de transport persoane.

In urma impactului, autobuzul si autoturismul au ajuns in santul de pe marginea soselei. Trei dintre persoanele aflate in Dacia, printre care si soferul, au ramas prinse intre fiarele masinii, fiind nevoie de interventia echipei de descarcerare pentru scoaterea lor. Soferul Daciei a murit in timp ce echipele de salvare incercau sa il scoata, iar celelalte doua persoane au fost transportate la Spitalul Judetean din Deva, in stare grava. De asemenea, o a patra persoana aflata tot in autotusimul Dacia a fost ranita usor, fiind dusa si aceasta la spital.

In autobuz, care circula de la Campeni spre Deva, se aflau 45 de pasageri, toti scapand nevatamati. La fata locului a ajuns un alt autobuz care i-a preluat pe pasageri.

spot_imgspot_img