Dezvaluiri despre un mare actor. Era un drogat cronic

Marc Eliot, autorul biografiei “Nicholson”, spune ca actorul american era un consumator cronic de LSD, cocaina si marijuana in prima parte a carierei sale, informeaza Mediafax.ro.?
Potrivit unor pasaje din aceasta biografie, publicate in tabloidele The National Enquirer si Radar Online, Jack Nicholson a inceput sa consume droguri luand LSD in prima parte a anilor “60. Viitorul star al cinema-ului american se droga, totodata, cu cocaina si marijuana.
“Experientele pe care Jack le-a avut cu drogurile i-au schimbat viata. El credea, dupa ce a consumat droguri pentru prima data, ca a vazut chipul lui Dumnezeu”, spune Marc Eliot.
Eliot mai spune ca Jack Nicholson a scris scenariul filmului cult “The Triop” (1967) in timp ce se afla “sub influenta LSD-ului” si ca “se droga cu regularitate” in timp ce a scris scenariul comediei psihedelice “Head” (1968).
Totodata, Marc Eliot sustine ca renumitul actor american s-a intalnit cu o serie de investitori potentiali pentru filmul “Easy Rider”, cu Peter Fonda si Dennis Hopper, oferindu-le acelor producatori “cate un joint”.
De fapt, drogurile reprezentau o prezenta constanta pe platourile de filmare pentru “Easy Rider”, potrivit actorilor implicati in productia acestui film.
Jack Nicholson a si recunoscut, ulterior, acest fapt: “Fiind drogat, a fost un fapt care m-a ajutat din punct de vedere creativ sa scriu acele scenarii. E mai usor sa te distrezi singur din punct de vedere mintal”.
Actrita Susan Anspach, fosta iubita a lui Nicholson, a spus ca acesta a consumat la un moment dat cocaina pentru a filma o scena trista (in care trebuia sa planga) in drama “Five Easy Pieces” (1970).
Nicholson si un prieten al sau ar fi “fumat joint dupa joint” in timpul filmarilor din 1973 de la pelicula “The Last Detail”, cu scopul de “a se incalzi si de a ramane drogat, adica asa cum era in majoritatea timpului”, afirma Marc Eliot.
Jack Nicholson a generat o serie de controverse atunci cand a declarat intr-un interviu acordat in 1980 revistei People ca “drogurile nu inseamna mare lucru”.
“Inca imi place sa ma droghez, as spune, timp de patru zile pe saptamana. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *