Dezvoltarea bebelusului in primele 3 luni de viata

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Dezvoltarea bebelusului in primele sale 3 luni de viata este extrem de rapida si poti observa asta pe zi ce trece. De la un bebelus care nu reactioneaza la cei din jur, ci doar doarme si mananca, ajunge treptat la un copil cu personalitate, care te recunoaste, iti zambeste, iti recunoaste vocea si se face auzit prin diferite metode. In aceste 3 luni de viata bebelusii incep incet sa se adapteze la noua viata, sa se familiarizeze cu mediul inconjurator, cu oamenii si cu sunetele din jurul lor.
Daca in primele saptamani bebelusul este agitat si are nevoie de liniste, vei observa ca pe parcurs el va incepe sa fie curios de lucrurile din jurul lui, iar asta se datoreaza in mare parte si faptului sa se simte in siguranta si protejat alaturi de parintii lui.

Dupa primele 6-7 saptamani, vei vedea ca cel mic iti atrage atentia cu tot felul de gangureli sau tipete, incepe sa rada si sa comunice cu tine prin mimica fetei atunci cand ceva nu ii convine sau cand are nevoie de ceva. Din a doua luna deja va incepe sa isi tina capul drept si va cauta cu privirea tot felul de jucarii si lucruri preferate si cat mai colorate.
Iti va manifesta interesul pentru o culoare preferata, care de obicei este rosu, si o va cauta cu privirea peste tot. Totodata, el va incepe sa se joace cu mainile si picioarele, va reusi sa apuce jucariile si va adora sa poarte conversatii cu tine, chiar daca acestea sunt pe limba lui. Personalitatea si preferintele bebelusului incep sa se vada cam de la varsta de 2 luni, atunci cand rade in bratele anumitor persoane si incepe sa planga imediat ce vede o persoana pe care nu o place.

Toate acestea in doar 3 luni de viata.

Daca vorbim …

spot_imgspot_img