DINAMO CRAIOVA 0-0. Meci amanat pentru ora 21! Dinamo risca 0-3 la „masa verde”! LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

DINAMO CRAIOVA LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Programat initial la ora 20:00, meciul DINAMO – CRAIOVA va incepe la ora 21:00 dupa ce fusese deja amanat o data pentru 20:30. Amanarea a fost decisa pentru a permite curatarea terenului de zapada! Dinamo risca sa piarda cu 0-3 la masa verde!
DINAMO CRAIOVA LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Marius Avram a fost delegat la meciul DINAMO – CRAIOVA. Acesta va fi ajutat de asistentii? Mircea Orbulet si Ciprian Dansa. Rezerva va fi Iulian Calin. DIGI SPORT si TELEKOM SPORT transmit, duminica, de la ora 21:00, DINAMO CRAIOVA LIVE STREAM ONLINE VIDEO.
DINAMO CRAIOVA LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Echipele de start la meciul DINAMO – CRAIOVA
DINAMO: Mutiu – Sorescu, M. Popescu, Grigore, Corbu – Gomelt, Atmane – Hanca, Pesic, Salomao – Montini. Antrenor: Rednic.
CRAIOVA: Pigliacelli – Martic, Donkor, Kelic, Briceag – Mateiu, Fedele – Barbut, Cicaldau, Bancu – Mitrita. Antrenor: Mangia.
DINAMO – CRAIOVA este LIVE STREAM ONLINE VIDEO AICI si AICI.
DINAMO CRAIOVA LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT. „Nu for fi foarte multe schimbari pentru meciul cu Craiova. Sunt increzator dupa evolutia din ultimele meciuri. Chiar si cu Viitorul, pana la eliminarea lui Olteanu, n-a fost o mare diferenta. Nici cu CFR n-a fost o mare diferenta. Daca reusim sa eliminam greselile din aparare, sunt increzator ca vom reusi sa facem un meci bun”, a spus Mircea Rednic despre partida DINAMO – CRAIOVA.

DINAMO CRAIOVA LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT. „Este un italian, Montini, care tot timpul a facut meciuri bune contra mea. Eu sper ca nu va face la fel in aceasta partida. Am pierdut un campionat de tineret in fata lui si a lui Pigliacelli, in Italia. Ei au fost colegi la Roma. E un jucator de calitate. Anul trecut, cand a inceput sezonul, m-am gandit la un transfer. Cu Dinamo va fi un meci foarte important, nu conteaza clasamentul. Este un meci special pentru Craiova, dar si pentru ei. Va fi importanta atitudinea. Nu-l cunosc pe Rednic, dar stiu ca a …

spot_imgspot_img