DINAMO – STEAUA 0-1 LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT DOLCE SPORT

DINAMO STEAUA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT DOLCE SPORT. DINAMO – STEAUA, cel mai tare meci din Liga I, va fi arbitrat de cel mai bun arbitru roman al momentului, Ovidiu Hategan.? Asistentii sai vor fi exact cei care l-au insotit si la Euro 2016, Sebastian Gheorghe si Octavian Sovre. Duelul DINAMO STEAUA de miercuri, ora 20:30, LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DIGI SPORT si DOLCE SPORT, va fi cel de-al treilea derby pentru Ovidiu Hategan.
min. 4: GOL STEAUA! A marcat BOLDRIN, din penalty, dupa un fault al lui Penedo la De Amorim in secunda 10! Meciul a fost intrerupt trei minute din cauza tortelor. DINAMO – STEAUA 0-1!
DINAMO – STEAUA este LIVE VIDEO ONLINE STREAM AICI, AICI si AICI.
DINAMO STEAUA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT DOLCE SPORT. Echipele de start la meciul DINAMO – STEAUA
DINAMO: Penedo – Romera, Nedelcearu, Maric, St. Filip – Hanca, Busuladzic, Nistor – Rotariu, Nemec, Val. Lazar. Rezerve: Branescu – M. Popescu, Gnohere, D. Popa, Mahlangu, V. Olteanu, Ceccarelli. Antrenor: Ioan Andone.
STEAUA:?Nita – Ov. Popescu, Tamas, Tosca, Momcilovic – Bourceanu, Muniru – Ad. Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovic. Rezerve: Stancioiu – Pintilii, Valceanu, Jakolis, Achim, Moke, Enache. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

DINAMO STEAUA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT DOLCE SPORT. Ioan Andone, antrenorul celor de la DINAMO, este convins ca echipa sa are valoarea necesara pentru a o invinge pe STEAUA. “Ne asteapta un meci greu, toti stim ce inseamna un derby DINAMO STEAUA. Avem nevoie de cele trei puncte ca de aer. Cred ca le putem castiga si sunt convins ca jucatorii pot sa castige acest meci pe merit, pentru ca avem valoare, avem un grup bun, l-am construit destul de greu, dar suntem echipa cu cele mai multe goluri marcate”, a declarat Ioan Andone inainte de DINAMO – STEAUA.

DINAMO STEAUA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT DOLCE SPORT. Laurentiu Reghecampf a declarat ca Dinamo a crescut mult in joc in ultima perioada si in consecinta nu va fi “o tragedie” daca Steaua va obtine doar un rezultat de egalitate in derby. “Dinamo – Steaua nu este un meci ca oricare altul. E un meci cu o incarcatura foarte mare, urmarit de foarte multi fani. Dinamo este o echipa foarte buna, a avut si ea o perioada mai grea. Dar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *