DINAMO-STEAUA 3-1 in derby-ul etapei a 18-a din Liga I. VEZI CLASAMENTUL

DINAMO – STEAUA 3-1. La prima actiune de atac a Stelei, De Amorim a fost faultat de Penedo, iar Hategan a dictat lovitura de la 11 metri pentru ros-albastri, in secunda 10. Boldrin a executat perfect lovitura de la 11 metri, iar Penedo nu a putut interveni, desi a ghicit coltul de executie.
DINAMO – STEAUA 3-1. Dinamo a revenit tot datorita unui penalty. In minutul 36, Pintilii l-a impins pe Busuladzici in careu, iar Hategan a dictat lovitura de la 11 metri. Hanca a inscris, desi Nita a fost pe minge. Dinamovistii au preluat conducerea in secventele de final ale primei reprize. In al cincilea minut de prelungire, Nistor a executat o lovitura libera, Nemec a trimis cu capul din marginea careului in zona centrala, de unde Hanca i-a pasat lui Nedelcearu. Acesta din urma a preluat excelent si a trimis mingea in poarta dintre doi adversari.
DINAMO – STEAUA 3-1. Dinamo si-a majorat avantajul in minutul 58, dupa o gafa de proportii in defensiva Stelei. Tamas si Nita s-au incurcat reciproc, iar Nemec a profitat de erorare si a reluat in poarta goala. Cea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *