Directorii RATB se premiaza intre ei pentru profesionalism si modul onest de utilizare a resurselor institutiei

Potrivit unui document mondonews.ro,?directorii interimari ai Directiei Mentenanta si Administrare Sisteme si Directiei Comerciale, Adrian Dragnea, si respectiv, Iulian Alexandru Dinica, au fost premiati de catre directorul general interimar al RATB, Radu Paul Orzata pentru profesionalism, responsabilitate si modul onest de utilizare a resurselor institutiei.
Premiul nu consta in vreo diploma ci este un premiu in bani, fiecare director primind suma de 6.000 de lei, asta desi RATB-ul se confrunta cu probleme grave, precum lipsa pieselor pentru autobuze si tramvaie.
Reamintim ca directorul general interimar al RATB, Radu-Paul Orzata, nu este la primul derapaj de acest gen, in luna martie a acestui an el fiind demascat de sindicate si acuzat ca se comporta cu institutia ca si cand ar fi propria sa afacere.
“Bataia de joc afisata si intretinuta prin declaratiile iresponsabile ale directorului general interimar al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), UNPR-istul Radu Orzata?(fost PPDD-ist), actualmente candidat la functia de primar al Sectorului 4. Radu Orzata foloseste in mod nepermis si abuziv functia detinuta la RATB si transforma regia insi salariatii in ,. Acesta intentioneaza sa micsoreze parcul auto circulant de la 01.04.2016 cu procente cuprinse intre 17% si 34%. Aceasta micsorare a parcului auto va creste timpul de asteptare a mijloacelor de transport in statie la peste 20 de minute pentru calatori. Coincidenta sau nu, aceste diminuari de parc se vor face in sectoarele 4 si 6a??, declarau la vremea respectiva liderii angajatilor din RATB.
Acestia sustineau si ca toate neregulile se produc in timp ce sefii incompetenti si numiti politici primesc salarii si bonusuri nesimtite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *