Directorul CERONAV: Basescu va da vineri o TESTARE pe un simulator de navigatie.

Presedintele Basescu este asteptat, vineri dimineata, la Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV), ca sa sustina o testare pe un simulator de navigatie, in cadrul cursului de reconfirmare a brevetului de comandant de nava, relateaza Mediafax.
Cursul pe care il urmeaza Traian Basescu pentru reconfirmarea brevetului are o durata totala de 40 de ore, iar din acesta face parte si instruirea si testarea pe un simulator pe care Basescu va conduce o nava, in calitate de comandant, in conditii determinate de programul de calculator, a declarat directorul general al CERONAV, Ovidiu Cupsa.
Citeste si Basescu: Am invatat pana la 6 dimineata, vineri am test la cursurile pentru brevet
“Programul simuleaza diferite conditii de navigatie, spre exemplu intrarea intr-un port sau trecerea printr-o stramtoare, manevre care trebuie efectuate sub comanda cursantului. O comisie va analiza intreaga simulare, iar rezultatul se va regasi in notarea finala”, a declarat Ovidiu Cupsa.
El a precizat ca presedintele ar urma sa sustina aceasta testare vineri dimineata, in jurul orei 8.00, la Centrul de simulare din Constanta al Ceronav. Testarea ar urma sa dureze cateva ore.
Presedintele Traian Basescu a spus, joi, ca a invatat pana la ora 6.00 dimineata pentru ca vineri are un test in cadrul cursurilor de reconfirmare a brevetului de comandant de nava, afirmand ca ar fi rusinos sa nu ia testul.
“Am invatat pana dimineata la 6.00 pentru ca maine (vineri-n.r.) am un test. Mi-am terminat temele si am venit aici”, a spus presedintele, la Oarba de Mures, judetul Mures.
Intrebat daca crede ca va lua acest test, seful statului a spus ca “ar fi rusinos” sa nu il ia.
El a mai spus ca a inceput aceste cursuri pentru ca este vorba despre sentimentul sau de siguranta: “Fac parte din sentimentul meu de siguranta. Stiu ca am o meserie foarte buna. E o invitatie si catre alti politiceni ca inainte sa faca politica sa fie foarte buni in meseria lor”.
Presedintele Traian Basescu a inceput, luni, cursurile de reconfirmare a brevetului de comandant de nava ale Centrului Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV), pregatirea, care se va incheia saptamana viitoare, facandu-se la vila de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *