Directorul CFR si-a inaintat demisia, la cererea ministrului Transporturilor. Cum justifica ministerul aceasta situatie

UPDATE 14,30 Ministerul Transporturilor a justificat, printr-un comunicat, decizia de schimbare din functie a directorului CFR.
Potrivit acestui comunicat, decizia de marti a aparut ca urmare a analizei efectuate de catre ministrul Stroe?inca de la preluarea mandatului. In urma analizei activitatii a reiesit proasta administrare si gestionare a retelei de cale ferata, a intarzierilor nejustificate si neanuntate la timp calatorilor, dar si a situatiei din cadrul CFR Infrastructura.
a”Calea ferata trebuie revitalizata. Nu tolerez intarzierile nejustificate, proasta gestionare a infrastructurii CFR si lipsa de respect fata de calatori. Decizia schimbarii conducerii CFR Infrastructura vreau sa fie un prim semnal ca lucrurile nu mai pot continua in aceasta maniera. Functionarii sunt in slujba cetatenilor si nu invers, acesta este un crez la care nu voi renunta. CFR era considerata, pe vremuri, a doua armata a tarii si as vrea sa ii readuc faima de odinioara”, a declarat ministrul Felix Stroe.
Marius Marian Chiper era director interimar din anul 2015.
UPDATE 11,50 Marius Chiper, directorul general interimar al CFR SA, si-a inaintat, marti, demisia din aceasta functie invocand motive personale, informeaza un?comunicat al CFR.
Comunicatul a fost transmis la cateva ore dupa ce ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anuntat, la Deva, ca vrea sa-l demita pe Chiper.
?”Compania Nationala de Cai Ferate CFR?SA ?va informeaza ca domnul Marius Chiper si-a inaintat demisia din functia de director general interimar, din motive personale, presedintelui Consiliului de Administratie”, precizeaza comunicatul CFR SA.
UPDATE 10.00? …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *