Directorul de campanie al lui Donald Trump a mintit FBI-ul. Procurorii au descoperit ca el le-a dat rusilor date din sondaje

Procurorul special Robert Mueller, care ancheteaza daca a avut loc o complicitate intre intre conducatori rusi si echipa de campanie a miliardarului republican, i-a reprosat la 7 decembrie lui Paul Manafort ca a mintit politia federala (FBI), in pofida acodului sau de cooperare in ancheta rusa.
Procurorul l-a acuzat ca a mintit cu privire la discutii cu unul dintre fostii sai asociati, rusul Konstantin Kilimnik, suspectat de americani ca are legaturi cu serviciile de informatii din tara sa.
In documente transmise in apararea clientului lor, avocatii lui Paul Manafort, in varsta de 69 de ani, au dat asigurari marti ca el nu isi poate aminti toate discutiile pe care le-a purtat in 2016. “Acelasi argument este valabil in acuzatiile potrivit carora domnul Manafort a mintit pe tema impartasirii cu domnul Kilimnik a unor sondaje legate de campania prezidentiala din 2016”, adauga ei intr-un paragraf cenzurat pentru a ramane confidential, dar pe care un “bug” informatic l-a facut vizibil.
Aceasta acuzatie – necunoscuta pana acum – adauga o tusa tabloului schitat de luni de zile de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *