Directorul Postei Romane spune ca ii este rusine de cum arata oficiile din tara, dar ca din 2019 se vor face investitii

Mircea?Tudosie a anutat ca, tot de anul viitor, vor fi lansate servicii in premiera pentru Posta Romana, precum cele imobiliare, schimbul valutar, servicii financiare exclusive, dar si un card de pensii.
“Acum bugetam si in curand o sa…, in premiera, o sa aliniem un buget pe minim doi ani de zile, ceea ce nu s-a mai intamplat in Posta Romana. O mare parte din buget va fi directionata catre modernizarea acestor oficii postale, de care si noua ne este rusine”, a spus Mircea Tudosie, potrivit News.ro.
El a anuntat ca va fi lansat un “manual de indentitate al Postei Romane”, care va include standardele dupa care va fi modernizat fiecare sediu.
“Chiar inainte sa vin la Arad am semnat un document pentru un manual de identitate al Postei Romane. Vom sti exact cum trebuie sa arate un oficiu postal, astfel incat fiecare client cand intra, si cu ochii inchisi, sa stie ca in stanga are casierie, in dreapta e ghiseu de vama, in fata este un ghiseu de prestatii postale generale, asa vor arata fiecare dintre ghiseele noastre postale”, a spus Tudosie.
Totodata, acesta a anuntat ca de anul viitor vor fi lansate servicii in premiera pentru institutie.
“Este un proiect de business pe care vi-l dezvalui in premiera: este zona de case de schimb valutar in oficiile mari, este o zona de imobiliare, este o zona de servicii financiare exclusive si multe alte directii non-postale pe care reteaua noastra le poate maturiza si le poate transforma in profit. Anul 2019 este un an al investitiilor. Investitiile trebuie facute si apoi sa-si arate profitabilitatea. Banii se fac cu bani. Consideram ca spre sfarsitul anului 2019, cand buna parte din investitii vor fi deja aprobate si unele chiar in teritoriu, in piata, in oficii, le veti putea vedea”, a declarat directorul general al Postei Romane.
El a adaugat ca in tara vor fi create cateva hub-uri, respectiv doua in Bucuresti si cate unul in Arad, Cluj-Napoca si Iasi.
Totodata, Tudosie spune ca Posta intentioneaza sa lanseze un card de pensii, anticipand momentul in care pensia va fi platita doar pe card.
“Ne gandim doar pe zona rurala, unde peste 50 la suta din pensionari isi desfasoara traiul zilnic si unde posibilitatea de a-si ridica pensia pe card nu exista, dar posibil ca foarte curand sa venim noi cu o solutie, cu un card al Postei Romane, pe care ei pot opta sa-si puna pensia”, a declarat Tudosie, precizand ca emiterea cardurilor s-ar face in conditiile in care ar fi amplasate si bancomate in mediul rural.
Conform sursei citate, distribuirea pensiilor reprezinta 35 la suta din cifra de afaceri a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *