DNA a decis continuarea urmaririi penale impotriva lui Ioan Oltean, acuzat de trafic de influenta

Procurorii DNA au dispus disjungerea cauzei si continuarea urmaririi penale fata de Ioan Oltean pentru infractiunea de cumparare de influenta, informeaza miercuri Agerpres.
Decizia a fost luata in dosarul privind acordarea unor despagubiri supraevaluate in care deputatul Oltean a fost deja trimis in judecata.
Procurorii au dispus disjungerea cauzei si in ceea ce-l priveste pe omul de afaceri Mihai Rotaru, suspectat de cumparare de influenta.
“S-a dispus disjungerea cauzei si continuarea urmaririi penale fata de inculpatii Oltean Ioan, deputat in Parlamentul Romaniei la data faptelor si in prezent, pentru infractiunea de trafic de influenta si fata de Rotaru Mihai, om de afaceri, pentru infractiunea de cumparare de influenta, deoarece nu a fost posibila finalizarea urmaririi penale, avand in vedere?comisiile rogatorii dispuse in cauza si imposibilitatea obiectiva de administrare, pana la acest moment, a tuturor probelor. Raportat la actele procedurale efectuate?in cauza disjunsa, precizam ca, atunci cand imprejurarile vor permite, vom fi in masura sa oferim detalii suplimentare”, precizeaza DNA.
Deputatul Ioan Oltean …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *