Dobanzi de 2,95% la imprumuturile in euro de la Unicredit ?iriac

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Unicredit ?iriac a lansat o oferta promotionala, care vine cu cele mai reduse dobanzi existente pe piata la creditele cu ipoteca.

Mai precis, banca a redus dobanzile fixe pe sase luni pana la 2,95% la imprumuturile in euro, 4,95% la cele in lei si 5,95% la cele in dolari SUA. Dobanzile promotionale vor fi valabile pentru creditele cu ipoteca luate de la banca pana la sfarsitul acestei luni.

„Pentru clientii bancii, promotia aduce avantajul unei rate reduse in primele sase luni, cu posibilitatea de a obtine o suma mai mare pentru acelasi nivel al veniturilor”, se arata in comunicatul Unicredit ?iriac. Dupa ce se finalizeaza cele sase luni, creditul urmeaza sa fie taxat cu „nivelul dobanzii standard din acel moment”, se mai precizeaza in comunicat.

Dobanzile foarte mici din primele luni de rambursare a imprumutului nu inseamna ca acesta este foarte ieftin. La creditul imobiliar in euro, destinat finantarii constructiei, achizitiei si renovarii de locuinte, dobanda anuala efectiva ajunge la 9,69% in cazul unui imprumut in valoare de 50.000 de euro contractat pe o perioada de 30 de ani. Banca practica dobanzi de 3,71% la creditele ipotecare in euro, care sunt folosite exact in aceleasi scopuri ca si cele imobiliare. La un astfel de imprumut in valoare de 30.000 de euro acordat pe perioada de 30 de ani, dobanda anuala efectiva ajunge la 10,5%, potrivit comunicatului bancii.

spot_imgspot_img