DOLIU national in UNGARIA. Au murit astazi intr-un accident TERIBIL. “Suntem socati”

de Adina Osan – Mediafax Publicat la: 07.09.2013 20:10 Ultima actualizare: 07.09.2013 20:26

Antrenorul vicecampioanei ungare la baschet feminin Uni Gyor, Fuzi Akos, si managerul echipei, Tapodi Peter, au murit, sambata, in urma unui accident rutier, in care a fost implicat autocarul clubului, iar jucatoarea sarba Natasa Kovacevici a suferit o amputare la nivelul unui picior.
Potrivit relatarilor presei din tara vecina, echipa Uni Gyor se deplasa spre Sopron, unde avea programat un meci in cursul serii, in cadrul unui turneu.

Accidentul s-a petrecut intre localitatile Vitnyed si Kapuvar, in cursul dupa-amiezii, pe traseul Gyor-Sopron, dupa ce soferul autocarului in care se afla echipa ungara a incercat sa evite o coliziune cu un alt autoturism.
Toate jucatoarele echipei ungare au fost ranite si au fost transportate la mai multe spitale din Gyor, Sopron si Szombathely. Jucatoarea sarba Natasa Kovacevici a fost cel mai grav accidentata, presa ungara relatand ca ea ar fi suferit o amputatie la nivelul unui picior.
“Sunt socat, m-am cunoscut si cu antrenorul si cu managerul. Fuzi Akos era antrenor secund la Pecs, cand activam si eu acolo, in sezonul 2005-2006, iar Tapodi Peter era la Miskolc in acea perioada. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *