Dolj:Tanar cercetat dupa ce a furat lantisoare de aur dintr-un magazin, folosind un …

Un tanar de 21 de ani cercetat pentru talharie, dupa ce a furat cateva lantisoare din aur dintr-un magazin de bijuterii din Craiova, a fost prins la scurt timp dupa comiterea faptei, relateaza Mediafax.
Potrivit oamenilor legii, un tanar de 21 de ani, din localitatea Seaca de Camp, judetul Dolj, a intrat, luni, in jurul orei 16.00, intr-un magazin de bijuterii din complexul Unirea din Craiova si a amenintat-o pe vanzatoare cu un pistol de jucarie, cerandu-i sa ii dea “tot aurul”, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Tanarul a reusit sa ia cateva lantisoare din aur, apoi a fugit, fiind prins insa, la scurt timp dupa ce a iesit din magazin, de un politist aflat in timpul liber.
“Folosind o bricheta tip pistol, a amenintat vanzatoarea, moment in care si-a insusit trei lantisoare si a parasit magazinul. Intamplator, fiind in timpul liber, politistul insotit de sotie a observat acest lucru, a intervenit, l-a imobilizat si astfel a ajuns sa il identificam instantaneu pe faptuitor, sa il retinem si sa il cercetam pentru talharie, urmand sa stabilim intreaga probatiune din aceasta fapta”, a declarat Mauriciu Popa, seful Politiei Craiova.
Patronul magazinului de bijuterii a spus ca vanzatoarea a strigat dupa ajutor, moment in care politistul aflat in timpul liber a intervenit pentru prinderea faptasului, prejudiciul fiind recuperat in totalitate.
“Una dintre angajatele mele s-a trezit cu atacatorul indreptand un pistol spre ea, tipand sa ii dea aurul. Individul a spart o portita care facea legatura spre tejghea si a apucat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *