Donald Trump l-a invitat pe Vladimir Putin in SUA la toamna. Reactia Rusiei

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

UPDATE: Rusia este gata sa discute despre o noua intalnire intre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump, a informat agentia de presa Interfax citandu-l vineri pe ambasadorul Rusiei in Statele Unite, Anatoli Antonov, noteaza Reuters.
Intr-un anunt pe Twitter, Sanders a afirmat ca presedintele american i-a cerut consilierului sau pentru securitate nationala John Bolton sa il invite pe Putin la Eashington la toamna si discutiile pe aceasta tema sunt deja in desfasurare.
Anuntul pare sa-l fi luat prin suprindere pe?directorul serviciilor nationale americane de informatii (DNI)?Dan Coats, care a aflat despre acesta in timpul unui interviu live la Forumul pentru Securitate de la Aspen.
El a ras si a spus: „Va fi ceva special”. De asemenea, a adaugat ca inca nu stie ce su discutat Trump si Putin, la intalnirea la care au fost prezenti doar translatorii.
Liderul democrat din Senatul SUA Chuck Schumer i-a cerut lui Trump sa dezvaluie ce a discutat cu Putin.
„Pana nu vom sti ce s-a intamplat la acea intalnire de doua ore de la Helsinki, presedintele nu ar mai trebui sa aiba interactiuni cu Putin. In SUA, in Rusia sau oriunde altundeva”, a precizat el.
Cei doi lideri s-au intalnit luni, la Helsinki, dar foarte putine detalii ale discutiilor au fost facute publice.
Rusia nu a transmis niciun comentariu referitor la …

spot_imgspot_img