Donald Trump propune limitarea numarului de mandate pentru congresmani

Miliardarul conservator sustine ca in acest mod “va seca mlastina” de coruptie de la Washington. Noua sa propunere vine in contextul in care popularizeaza ideea ca va pierde alegerile din cauza fraudei generalizate, scrie Politico.
“Daca sunt ales presedinte, atunci voi pune presiune pentru adoptarea unui amendament constitutional, care va limita mandatele pentru toti membrii Congresului. S-a vorbit despre asta timp de ani de zile. Sunt decenii de esec la Washington. Sunt decenii de interese speciale si trebuie sa punem capat acestora”, a declarat prezidentiabilul republican.
Donald Trump a precizat ca va propune o limita de sase ani de mandat pentru reprezentanti si, respectiv, o limita dubla pentru senatori.
Recent, miliardarul republican si-a concentrat retorica pe coruptia de la Washington. Acesta a prezentat mai multe propuneri legislative – pe langa limitarea mandatelor – pentru eliminarea coruptiei din administratie, precum aplicarea unei interdictii in ceea ce priveste lobby-ul executat de fosti congresmani.
De asemenea, conservatorul si-a atacat rivala democrata, pe care a catalogat-o drept prea corupta pentru pozitia de presedinte.
Donald Trump s-a lansat si in domeniul teoriilor conspiratiei, sustinand …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *