Donald Trump sugereaza ca SUA pregateste un ATAC asupra Siriei: Rusia, pregateste-te, pentru ca vor veni rachete!

Presedintele american, Donald Trump,?a avertizat, miercuri, Rusia ca Statele Unite vor ataca Siria, din cauza unui presupus atac chimic atribuit Administratiei Bashar al-Assad. Informatia apare intr-un mesaj postat pe Twitter de catre presedintele Donald Trump, ca reactie la declaratia ambasadorului?rus in Libia ca orice racheta ar fi lansata catre Siria va fi doborata.?

“Rusia a promis ca va dobori toate rachetele lansate spre Siria. Rusia, pregateste-te, pentru ca rachetele vor veni, frumoase, noi si inteligente! Nu ar trebui sa fiti parteneri cu un Animal care isi omoara poporul cu gaz si se bucura de asta!”, a transmis miercuri Donald Trump, intr-un mesaj postat pe contul de Twitter.
“Regimul sirian face lucruri pe care nimeni nu le considera posibile, in pofida investigatiei corupte si nesfarsite efectuate de Rusia, care consuma mult timp si atentie (…)”, a afirmat anterior Donald Trump.
Ambasadorul Rusiei in Liban, Aleksandr Zazipin, a declarat ca?orice racheta lansata de SUA catre Siria va fi doborat, iar bazele de lansare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *