Donald Trump, dupa atacul cu rachete din Siria: “Misiune indeplinita!”

“Misiune indeplinita!”. Este mesajul transmis de presedintele SUA, Donald Trump, la cateva ore de la atacul cu rachete lansat sambata dimineata de SUA, Franta si Marea Britanie asupra a trei tinte din Siria. Anterior, prim-ministrul britanic Theresa May nu a exclus posibilitatea unor noi actiuni impotriva Siriei daca vor exista dovezi ca unele dintre depozitele de arme chimice din Siria au rezistat atacurilor. Nici?ministrul de Externe al Frantei, Jean-Yves Le Drian, nu exclude?noi operatiuni militare in Siria daca regimul de la Damasc incalca din nou “linia rosie”.

“Un atac justificat noaptea trecuta. Multumesc Frantei si Marii Britanii pentru intelepciunea si puterea lor Armatelor lor. Nici nu se putea un rezultat mai bun. Misiune indeplinita!”, a scris Donald Trump pe Twitter la cateva ore de la atacurile aliatilor occidentali in Siria.?
O alianta formata din SUA, Marea Britanie si Franta a lansat, sambata dimineata (ora 4.00 in Romania), un atac cu rachete de croaziera in Siria, cu scopul declarat de a sanctiona regimul Bashar al-Assad pentru atacul chimic comis la periferia orasului Damasc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *