spot_img

Dosarul de coruptie Apa Nova: O firma controlata de Semenescu intermedia plati Apa Nova catre televiziuni

Date:

O firma controlata de Ovidiu Traian Semenescu, reprezentant?neoficial al firmei Veolia in Romania, a intermediat?plati importante ale Apa Nova catre Realitatea Media, Antena 3, B1 TV si RTV, se arata in motivarea Curtii de Apel Ploiesti,?care a decis ca Vlad Moisescu, Costin Berevoianu si Ovidiu Semenescu sa fie cercetati sub control judiciar.??
Astfel, firma?SC Avatar Media Project SRL, controlata de Semenescu, a virat “plati importante” catre televiziuni.
Citeste si:?Referat DNA. Serviciul de SPIONAJ de la APA NOVA

De asemenea, Ovidiu Semenescu si trezorierul PNL, Vlad Moisescu, au colaborat pentru “protejarea??intereselor ilicite si a imaginii lor publice prin intermediul unor firme de publicitate detinute sau controlate si prin efectuarea de plati periodice catre trusturi mass – media, avand astfel un control suplimentar in sprijinul demersurilor efectuate”.?
Si Costin Berevoianu, consilierul primarului arestat Sorin Oprescu, isi manifesta dispretul?pentru interesul si siguranta populatiei,?afirmand ca “acolo era scris sa discutam de siguranta populatiei, da-o ba in ….. a ma-sii”, iar cei trei inculpati se purtau ca si cum??pot mitui pe oricine in contextul in care castiga suficient de mult cat sa aiba posibilitatea sa faca acest lucru.?
Anchetatorii estimeaza ca, in urma faptelor de coruptie savarsite de cei trei,?a fost afectat in mod grav parteneriatul strategic romano-francez transpus la nivel economic intr-o asociere publica privata in cadrul unor societati comerciale pe actiuni constituite sub forma unor agenti economici care fac parte din Grupul francez de firme Veolia, respectiv S.C. Apa Nova Bucuresti SA, prin capusarea activitatii cu diferite societati comerciale prin intermediul carora s-au scurs sume extrem de importante de bani in mod nelegal, inclusiv in strainatate.?Aceasta situatie a avut ca efect inclusiv cresterea pretului serviciilor de apa si canalizare platit de locuitorii municipiului Bucuresti.
Citeste si: INTERCEPTĂRI: …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related