Doua radare fixe amplasate pe E85 au facut 12.500 de „”victime””, in doar o saptamana

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

12.500 de soferi vitezomani au fost prinsi in doar o saptamana. S-a intamplat pe drumul european 85, in judetul Vrancea, unde au fost amplasate doua radare fixe. Soferii vor primi prin posta imaginile suprinse de radare si procesele verbale de amenda, iar 450 dintre ei vor ramane fara permise de conducere, pentru ca au condus cu peste 100 de kilometri la ora.

Cele doua radare fixe au fost amplasate la Dumbravesti, intre Focsani si Buzau, si la Pufesti. Ele monitorizeaza traficul de pe Drumul European 85 si inregistreaza orice autoturism care depaseste limita de 50 de kilometri pe ora.

Soferii care au trecut prin zona recunosc ca nici macar nu au vazut radarele, insa spun ca limita de viteza de 50 km/ora este prea mica, avand in vedere ca strada este foarte buna si permite o viteza mai mare. Iar in timp ce unii stau cu frica in san in urmatoarea perioada in asteptarea unei amenzi si a unui proces verbal, alti soferi se bucura de amplasarea celor doua radare fixe, si spera ca acestea sa ii mai calmeze pe vitezomani.

Primele rezultate sunt insa spectaculoase.

„”Am aplicat 12.500 sanctiuni contraventionale si in 450 de cazuri s-a propus suspendarea permisului de conducere””, a precizat Daniel Fatu, sef Politia Rutiera Vrancea.

Pana la amplasarea radarelor fixe, politistii vranceni reuseau sa dea cel mult 700 de amenzi saptamanal. In schimb, acum abia mai fac fata numarului mare de informatii ce trebuie prelucrate. Vitezomanii vor primi prin posta imaginile suprinse de radare si procesele verbale de amenda.

spot_imgspot_img