Doua zile pana la concertul lui Kenny G

Doua zile pana la concertul lui Kenny G

Mai sunt doar doua zile pana la concertul lui Kenny G de la Sala Palatului, mai exact pe data de 30 aprilie, incepand cu ora 19.00. Un eveniment care anunta emotii si sentimente, dar si ritm si dinamism, asa cum numai maestrul saxofonului poate oferi. Un eveniment in premiera pe care bucurestenii nu trebuie sa-l rateze si pe care nu-l vor uita mult timp de acum incolo.

Un spectacol pentru care organizatorii si-au dat toata silinta pentru a livra cel mai bun sound si decorul potrivit pentru a crea o atmosfera de vis, mediul ideal pentru ca artistul de renume mondial sa creeze sunete divine, asa cum de altfel, si-a obisnuit admiratorii de-a lungul anilor.

Kenny G, alaturi de stuff-ul sau, soseste pe data de 29 aprilie in Romania si va fi transportat pe parcursul celor trei zile la Bucuresti de o limuzina marca Mercedes, pe care organizatorii au pus-o la dispozitia acestuia. Artistul va fi cazat la un hotelul de lux din capitala, iar pretentiile transmise vis-a-vis de food & beverage s-au invartit in jurul mancarurilor sanatoase si bauturilor cat mai naturale.

Imediat dupa sosire, Kenny G a solicitat in mod expres sa faca o repetitie, fiind binecunosut pentru profesionalismul si perfectionismul de care da dovada de fiecare data, pentru ca spectatorii sai sa fie rasfatati cu o experienta unica in cadrul concertelor sale.

Va reamintim ca biletele pentru concert sunt disponibile la casa de bilete a Salii Palatului, Magazinul Muzica , Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center, sau online prin www.vreaubilet.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc si sunt cuprinse intre 80 de Ron (categoria IV) si 180 Ron (categoria I).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *