Dragnea il avertizeaza pe Ponta: Partidul candideaza, nu Guvernul

de Cristian ANDREI Publicat la: 27.07.2015 14:40 Ultima actualizare: 27.07.2015 14:40

De la preluarea puterii in PSD, Liviu Dragnea arata cu fiecare ocazie ca deciziile importante se iau la partid si nu la Guvern, in ultima interventie liderul pesedist afirmand: “partidul candideaza in alegeri, nu guvernul”.

Noul lider al PSD, Liviu Dragnea, a precizat ca este normal ca ministrul de Finante sa vina in fata conducerii partidului sa prezinte proiectul de rectificare bugetara, deoarece Guvernul este unul politic, iar in alegeri candideaza partidul si nu Guvernul.?
“Este un lucru firesc ca pentru masuri importante pentru care guvernul politic vrea sa le adopte sa existe o discutie in BPN, urmata de o sedinta in Coalitia politica care sustine acest guvern politic. S-a dovedit ca acest demers este bun, toti membrii BPN au fost informati, au primit raspunsuri. In alegeri merg partidele, partidele isi asuma responsabilitatea, programul de guvernare si-l asuma partidele, la urmatoarele alegeri tot partidele merg si nu guvernul, aceste demersuri vor continua”, a fost mesajul transmis de Liviu Dragnea dupa sedinta conducerii PSD. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *