Dragnea spune ca este sustinut de 36 de organizatii judetene PSD si de cinci filiale de Sector. Cine nu il sustine

de Stefan Pana Publicat la: 27.09.2015 14:32 Ultima actualizare: 27.09.2015 14:33

Liviu Dragnea a declarat ca in acest moment este sustinut de 36 de organizatii si de cinci filiale de Sector, asteptand insa sprijin si din partea celorlalte organizatii, cu exceptia celei de Prahova, care il voteaza pe Daniel Savu, de altfel singurul sau contracandidat la sefia PSD.

“Pana la ora la care vorbim, 36 de organizatii judetene au adoptat rezolutia. Cinci organizatii de sector din 6, deci 41 de organizatii pana acum. Sunt decizii politice. (…) Mai sunt cateva organizatii care vor da astazi si maine. Practic, pot spune ca, exceptand organizatiei Prahova, care in mod firesc i-a acordat sustinere domnului Daniel Savu, si a organizatiei de Bucuresti, cu precizarea ca cinci sectoare ma sustin, restul organizatiilor cred in aceasta candidatura”, a spus Dragnea, duminica, la Alexandria, dupa lansarea oficiala a candidaturii sale pentru sefia PSD.
Liderul PSD a precizat ca nu are emotii decat “pentru perioada de dupa” castigarea alegerilor interne, cand trebuie sa aplice programul cu care a candidat. “Altfel va fi o perioada foarte mediatizata, cu felicitari si foarte multe discutii si dezbateri si atat. PSD a mai trecut prin acest tip de perioade, in care liderii au vorbit foarte frumos, si-au luat foarte multe angajamente si dupa alegerile respective nu s-a mai intamplat. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *