Dragnea, dupa ce Firea a spus ca a discutat cu Corina Cretu despre ingrijorarile de la Bruxelles: Ii pare rau ca a avut discutia

“Am discutat sambata seara (cu Corina Cretu – n.r.) despre ce s-a spus la Comitetul Executiv si eram cu Dan Nica. M-a sunat dumneaei, a spus ca ii pare rau ca a avut aceasta discutie cu Gabriela Firea si ca a sunat-o si nu trebuia sa introduca numele in Comitetul Executiv”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit news.ro.
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminica seara, ca a sunat-o comisarul european Corina, pentru a-i spune despre ingrijorarile de la Bruxelles privind situatia din Romania, pentru ca nici inainte de sedinta CEx al PSD, nici pe timpul verii, liderul PSD, Liviu Dragnea, nu i-a raspuns la telefon.
“Corina Cretu m-a informat ca a discutat cu ceilalti comisari europeni si cu presedintele Juncker si au intrebat-o ce se intampla la Bucuresti, pentru ca ar trebui sa inceapa pregatirile pentru presedintia rotativa, toti sunt preocupati de securitate. Doamna Cretu a spus ca va transmite informatiile si ca crede sau spera sa se ia masuri. M-a sunat pe mine pentru ca nici inainte de CEx, nici pe parcursul verii Liviu Dragnea nu i-a raspuns la telefon.. Nu ca e o coalitie a mea cu Corina Cretu”, a declarat primarul Capitalei, duminica seara, la Romania TV.
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, sambata seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National (CExN) de la Neptun, ca le-a transmis colegilor sai un mesaj al comisarului european Corina Cretu, care i-a spus ca presedintele CE Jean-Claude Juncker si comisarii europeni si sunt ingrijorati pentru situatia din Romania si pentru ceea ce s-a intamplat in 10 august. Ea a afirmat ca, in contextul in care a transmis ingrijorarile de la Bruxelles si faptul ca in 18 septembrie presedintele CE va transmite un mesaj in acest sens, a spus in sedinta PSD ca pentru violentele din Piata Victoriei o vina o poarta ministrul Carmen Dan, care a incercat sa paseze raspunderea prefectului, “salvand practic imaginea publica a domnului presedinte Dragnea, care a propus-o”.
“Eu am luat cuvantul si le-am transmis colegilor mei faptul ca am vorbit ieri cu doamna comisar Corina Cretu, care mi-a relatat o discutie pe care a avut-o cu comisarii europeni si cu presedintele CE, Junker, care si-au exprimat ingrijorarea cu privire la situatia politica din Romani, accentuand in special ca ceea ce s-a intamplat pe 10 august nu este apreciat de celelalte state europene. Desi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *