Dragnea: Inteleg ca presedintele si PNL nu doresc referendumul pentru familie. Am presiuni de la socialistii europeni, dar nu renuntam

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

„Vrem sa facem un miting foarte mare pentru a ne arata sprijinul nostru pentru familia traditionala. E un lucru in care eu cred foarte mult. Este vorba de un subiect de o profunzime uriasa pentru societatea romaneasca. PSD, in ansamblu, sustine lucrul acesta si nu este neaparat un miting exclusiv al PSD, ci este un miting facut pentru a arata sprijinul nostru pentru asta. Am vorbit deja cu colegii mei, suntem in organizare, urmeaza sa stabilim data si locatia. Nu este foarte usor sa gasesti in Bucuresti un loc pentru un miting foarte mare. In acelasi timp, trebuie sa stabilim data, pentru ca trebuie sa vedem totusi ce se intampla cu modificarea legii referendumului. Am inteles, nu stiu daca informatia e reala, ca presedintele vrea sa atace legea la CCR legea respectiva, deci se tot intarzie. Deci, in functie de ceea ce se va intampla in plan legislativ, o sa decidem si noi data acestui miting”, a afirmat Liviu Dragnea, la Antena 3, potrivit Agerpres.
El a transmis „tuturor care vor sa impiedice acest referendum” ca PSD nu va renunta la el.
„Tuturor celor care vor sa impiedice referendumul, noi ii anuntam si eu ii anunt ca noi nu renuntam la asta si vrem ca referendumul sa se produca, pentru ca vrem ca romanii sa aiba dreptul sa-si spuna punctul de vedere fata de o tema foarte importanta. Cum sa iei dreptul romanilor sa se exprime, sa spuna da sau nu la o intrebare? De ce le e teama? Neavand nimic impotriva altora”, a adaugat Liviu Dragnea.
Dragnea a spus ca nu este dupa „bunul-plac” ca presedintele sa nu promulge legea referendumului.
„Acolo nu e pe bunul-plac. Daca o considera neconstitutionala, o ataca la …

spot_imgspot_img