Dragnea: PSD este alaturi de Ponta si vrea sa ramana la guvernare

de Roxana Preda Publicat la: 21.09.2015 11:22 Ultima actualizare: 21.09.2015 11:41

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, inaintea sedintei CEx a PSD, ca partidul este alaturi de premierul Victor Ponta si vrea sa ramana la guvernare.

“PSD vrea sa ramana la guvernare”, a declarat Liviu Dragnea, dupa ce a avut o discutie cu premierul Victor Ponta si cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in biroul acestuia, chiar inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD care se desfasoara la Palatul Parlamentului.
“Nimeni din partid nu vrea sa iesim de la guvernare, deci vom face calcule pentru ramanarea la guvernare”, a declarat Dragnea.

Intrebat cat de mult e in ajutorul partidului ca Victor Ponta sa ramana in fruntea Guvernului, Dragnea a raspuns evaziv. “Nu stiu asta, in mod sincer, dar PSD doreste sa ramana la guvernare si vom discuta in Comitetul Executiv”, a precizat acesta. Intrebat din nou daca aceasta declaratie inseamna ca PSD nu il vrea “exclusiv” pe Ponta prim-ministru, Dragnea a reiterat ca “PSD vrea sa la guvernare”.
Dragnea a adaugat ca in Comitetul Executiv National se va pune inclusiv problema sprijinului politic pentru Guvern. “Va fi unul din subiectele de discutat astazi. (…) Sigur ca vom vota daca vrem sa ramanem la guvernare sau nu”, a spus acesta.
Intrebat daca se teme de tradari la motiunea de cenzura pe care PNL a anuntat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *