Dragnea: Sunt multumit ca a fost adoptat Codul Fiscal; va duce la dezvoltarea Romaniei

de Alina Novaceanu Alice Draghici Publicat la: 03.09.2015 14:58 Ultima actualizare: 03.09.2015 14:59

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca este foarte multumit ca a fost adoptat Codul Fiscal, aratand ca acesta va duce la dezvoltarea Romaniei care va deveni, in doi-trei ani, mult mai atractiva.

“Eu sunt foarte multumit intrucat Codul Fiscal adoptat astazi (n.r. – joi) este exact cum a fost adoptat in forma initiala, cu precizarea ca unele masuri vor fi aplicate etapizat. Dincolo de aceste masuri in care cred foarte mult, cred ca va duce la dezvoltarea Romaniei. In doi – trei ani Romania va deveni mult mai atractiva si va genera si crestere economica. Sunt multumit ca partidele parlamentare au reusit sa ajunga la un consens. Am reusit si puterea si opozitia sa trecem peste mici orgolii politice si impreuna sa ne asezam la aceeasi masa, sa aratam ca putem avea un punct de vedere comun”, a spus Dragnea.
Proiectul noului Cod Fiscal a trecut de Parlament, urmand sa fie transmis presedintelui spre promulgare, Camera Deputatilor, forul legislativ decizional, aproband, joi, legea cu 279 voturi “pentru”, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *