Dragomir spune ca ii va propune lui Danciulescu functia de vicepresedinte al LPF

de Marius Tone – Mediafax Publicat la: 06.08.2013 15:49 Ultima actualizare: 06.08.2013 15:50

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca ii va propune lui Ionel Danciulescu functia de vicepresedinte al LPF, precizand ca atacantul dinamovist ar putea fi succesorul sau la sefia ligii daca vor dori si presedintii de cluburi.
tDragomir a spus ca a inceput un proces de intinerire a stafului ligii, dar presedintii de cluburi vor decide cine va ramane in componenta conducerii LPF dupa ce el se va retrage.

“Am angajat baieti tineri si o sa mai aduc inca doi oameni la Liga. Unul putin mai in varsta si altul foarte tanar, un mare fotbalist. De el o sa am mare grija aici. Si dupa ce rezolv proiectul cu drepturile TV, si daca vor cluburile, sa ramana unul din ei aici, bine, daca nu sunt si alti oameni la Liga. Cu Danciulescu am vorbit. Mi-a zis sa il las pana in vara si atunci stam de vorba. Ii ofer functia de vicepresedinte la Liga. Daca invata repede si are sange in instalatie sa reziste patronilor cand vor veni valuri-valuri peste el… Si sa stea langa mine …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *