Dragomir: Daca Bourceanu pleaca, Astra si Petrolul se pot gandi la titlu.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca Steaua este o echipa facuta dupa “calapodul” fotbalistului Alexandru Bourceanu, iar in cazul in care mijlocasul va pleca, atunci Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti se pot gandi la castigarea campionatului, potrivit Mediafax.
Contractul mijlocasului stelist expira in vara anului 2014, iar din iarna acesta va putea semna cu orice echipa fara ca actuala “ros-albastrii” sa primeasca vreun ban.
“Depinde cum il gaseste pe Gigi. Retineti, Gigi este Steaua. Aceasta performanta, in totalitate, este a lui. Sunt banii lui, el a riscat milioane. Dupa parerea mea Gigi il va convinge, pentru ca Bourceanu este calapodul Stelei. Steaua este facuta dupa calapodul lui Bourceanu. Nu stiu daca in Romania poti gasi un jucator care sa faca ce face el. Pe Steaua o vad pe primul loc la finalul sezonului. Astra si Petrolul nu sunt de forta Stelei, dar daca pleaca si Bouceanu, atunci ele se pot gandi la titlu”, a spus Dragomir, care a precizat ca nu crede ca Steaua o poate invinge pe Chelsea Londra, in Liga Campionilor.
Dumitru Dragomir a afirmat ca Steaua nu va avea probleme financiare, chiar daca finantatorul Gigi Becali este incarcerat. “Steaua nu va saraci asa usor, chiar daca patronul este unde este. Stand acolo nu pierde bani, va iesi putin mai alb si nu pierde nici cu mine la table. De unde e acum isi va dubla banii, pentru ca terenurile au inceput sa creasca. Am incercat sa il vizitez, dar Virgil si cu Lutu mi-au tot promis ca ma iau cu ei, insa nu au facut-o”, a completat Dragomir.
Seful ligii a precizat ca FRF a solicitat ca partida dintre FC Vaslui si Steaua, contand pentru etapa a X-a a Ligii I, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *