Drama fara sfarsit pentru marele campion Leonard Doroftei. Adio, Romania!

Leonard Doroftei va continua sa lupte, in ciuda problemelor cu care se confunta, dar ia in calcul si plecarea definitiva din Romania.
“Am pus suflet intr-un pub. Au fost problemele care au fost si mi-au stricat absolut tot… Si acum incerc sa merg mai departe, sa-mi duc crucea singur. Sunt un campion sau am fost un campion si raman in continuare, pentru ca lupt pentru visul meu si ceea ce cred. Nu sunt certuri cu primaria. Singura mea dorinta a fost sa ma cheme la o discutie. Nu poti sa-mi trimiti scrisoare de evacuare. Drept dovada, singurul care a plecat din blocul ala sunt eu. Traiesc intr-o tara in care trebuie sa respect legea, lucru pe care l-am facut”, a declarat Leonard Doroftei pentru Digi Sport.
Leonard Doroftei a ajuns intr-o situatie dureroasa. Ce face pentru a castiga bani: “Nu e o rusine, nu stam sa cersim!”
“M-am intors acasa, pentru ca Ploiestiul pentru mine reprezinta casa. Eu nu am plecat in Canada, nu am emirgrat, am mers cu contract de munca, mi-am facut treaba. Intre timp am dobandit cetatenie. Nu regret niciodata ca m-am intors, sunt oamenii cu care am crescut, oameni pe care ii iubesc din tot sufletul. Nu m-am intors acasa pentru un loc de teren care nu el al meu, e al primariei, pentru o afacere pe care mi-au luat-o la prima strigare. Asta dupa ce am …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *