Ducesa Meghan a parasit in graba o piata din Fiji din motive de securitate

Vizita lui Meghan la piata oraseneasca din Suva pentru a se intalni cu comerciantii care iau parte la un proiect ONU dedicat femeilor era programata sa dureze 20 de minute, dar echipa de securitate a ducesei a condus-o catre iesirea din cladire dupa doar sase minute.
Ducesa le-a facut cu mana admiratorilor sai in semn de iertare in timp ce se indrepta spre iesire.
Reporterii prezenti la fata locului au relatat ca oamenii din piata si-au manifestat entuziasmul la vederea ducesei si au inceput sa cante, insa lucrurile nu au scapat de sub control.
Decizia de a pleca mai devreme a fost luata direct de catre oficialii Palatului Kensington, potrivit publicatiei News Ltd Australia.
Cu putin timp in urma, Meghan a tinut primul sau discurs oficial din cadrul turneului in Pacific, vorbindu-le studentilor despre felul in care educatia femeilor poate aduce beneficii societatii.
In fata studentilor de la University of the South Pacific din Suva, Meghan a povestit despre propriile eforturi de a-si plati studiile universitare in Statele Unite.
“Cu ajutorul burselor, programelor de sprijin financiar si de munca pe durata studiilor, cand castigurile din slujba pe care o aveam in campus se duceau catre taxele de scolarizare – am putut termina universitatea”, a declarat aceasta, potrivit News Limited.
“Fara indoiala, a meritat tot efortul. Toata lumea ar trebui sa-si permita sansa sa urmeze educatia pe care o doreste, dar mai important, educatia pe care are dreptul sa o primeasca. Iar pentru femeile si fetele din tarile in curs de dezvoltare este un lucru vital”.
Ducesa a mai spus ca asigurarea accesului la educatie este cheia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *