Duminica va avea loc loteria bonurilor fiscale pentru luna septembrie

Duminica, 16 octombrie, la ora 19.30, va avea loc loteria bonurilor fiscale emise in perioada 1 – 30 septembrie. Dondul de premiere este de un milion de lei si se vor acorda cel mult 100 de premii, informeaza Agerpres.
Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Astfel, duminica, 16 octombrie, va fi organizata prima etapa, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Ulterior, dupa centralizare, daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri castigatoare.
Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 19:30 si va transmisa, in direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Romane.
Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-urile?MFP, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al CN “Loteria Romana” (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.
Comisia de supraveghere va fi formata din cate un reprezentant al MFP, al ANAF si al CNLR. Bilele si urnele vor fi verificate in prezenta comisiei inainte de tragere.
Potrivit sursei citate, cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *