Dumitru Dragomir arunca BOMBA despre Ionut Negoita. “Nu scapa fara 15 ani de puscarie daca intra DNA-ul pe fir!”

Dumitru Dragomir a declarat ca are date despre cum a scapat Dinamo de faliment si asigura fondul sonor cu un posibil zanganit de catuse.
“Vin unii care au vandut caramizi si vor sa conduca clubul! Daca intra pe fir DNA-ul sa vada cum au scapat de faliment, nu iau sub 15 ani de puscarie. Pop, fostul sef al ANAF-ului, a facut tot. Eram sef la Liga atunci, stiu tot. Daca-l iau la puricat, nu scapa nici el fara zece ani de puscarie. Au inselat statul cu 20 de milioane, dar s-a pus batista pe tambal”, a declarat Dragomir, la ProSport LIVE.
Scandal urias pe insolventa lui Dinamo. Se fac perchezitii, au fost ascunse datorii de 4 milioane de euro
In septembrie 2015, Tribunalul Bucuresti a decis inchiderea procedurii de insolventa si reintroducerea in circuitul economic a SC Dinamo 1948 SA, societatea care administreaza clubul de fotbal din Liga I. Clubul condus de Ionut Negoita a acoperit in totalitate datoriile istorice la inceputul lunii martie, cu doua luni mai devreme decat prevedea planul de reorganizare aprobat de catre instanta, pentru a putea participa in sezonul 2016-2017 in cupele europene. In acest sens, la termenul din 25 martie, SC FC Dinamo 1948 SA a solicitat inchiderea procedurii de insolventa si reinsertia societatii in circuitul economic, insa ANAF a contestat planul de reorganizare.
Ionut Negoita, pus sub CONTROL JUDICIAR. Acuzatii GRAVE …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *