Dustin Hoffman: Cinematografia, in cea mai “grea” perioada din ultimii 50 de ani

Cinematografia se afla, in prezent, in cel mai nefast moment al sau din ultimii cincizeci de ani, a declarat recent intr-un interviu pentru un cotidian britanic actorul american Dustin Hoffman, de doua ori castigator al premiului Oscar.

Dustin Hoffman identifica problemele cinematografiei in presiunea exercitata asupra regizorilor de a filma cat mai repede pentru a avea costuri cat mai mici de productie, iar aceasta presiune nu exista acum cateva zeci de ani cand actorul si-a inceput cariera, scrie “The Hollywood Reporter”, citat de Agerpres. (sic!)
a”Cred ca in acest moment televiziunea se afla in cel mai bun moment al sau de la infiintare, in schimb filmul se afla in cel mai nefast moment al sau din ultimii cincizeci de ani, de cand lucrez in acest domeniu,” a spus actorul Dustin Hoffman.
Este greu de crezut in aceste zile ca poti sa faci treaba buna cu un buget mic, a mai spus Hoffman, aducand ca exemplu filmul The Graduate, care este inca vizionat de public, dar la al carui scenariu s-a lucrat trei ani de zile, a beneficiat de un regizor exceptional si de o distributie de exceptie, insa este un film mic si filmarile au durat 100 de zile.
Productia britanica “Quartet” (2012) reprezinta debutul regizoral al lui Hoffman, insa actorul a declarat ca pentru moment nu a gasit un alt proiect in care sa se implice ca regizor.
a”Sunt atent …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *