E-Boda lanseaza prima tableta cu conectivitate 3G din portofoliu.

E-Boda lanseaza isi extinde gama de tablete si lanseaza Izzycomm Z70, primul model de tableta cu conectivitate 3G din portofoliul companiei. Tableta integreaza un display LCD de 7″ si este echipata cu un procesor MT8377 Dual Core de 1.2 GHz, memorie RAM de 512 MB si ruleaza sistemul de operare Android 4.1.
“Am ales sa integram conectivitatea 3G intr-un model de tableta cu display de 7″, pentru a le oferi utilizatorilor nostri mai multe posibilitati de comunicare in miscare. Astfel, fie ca aleg sa navigheze pe Internet folosind date mobile, fie prin Wi-Fi, acestia sunt in permanenta conectati,” declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda.
Tableta Izzycomm Z70 este foarte usor de utilizat in miscare datorita dimensiunilor sale reduse. Carcasa, cu grosime de 11.3 mm si o greutate de 350 g, integreaza un display LCD de 7″ cu o rezolutie de 800×480 pixeli si multitouch capacitiv sensibil in 5 puncte. Astfel, indiferent de locul in care se afla utilizatorii, in metrou, in calatorii, la birou sau acasa, Izzycomm Z70 raspunde tuturor nevoilor lor de comunicare, de la divertisment si socializare, pana la business. Tableta ofera conectivitate 3G prin intermediul unei cartele SIM sau a conectivitatii Wi-Fi.
Izzycomm Z70 este un dispozitiv potrivit si pentru calatorii. Tableta este dotata cu sistem de navigatie prin GPS, iar datorita dimensiunilor sale reduse, poate fi fixata cu usurinta cu ajutorul unui suport auto, pentru o mai buna vizualizare a hartilor. In plus, aceasta poate fi folosita pentru a vizualiza filme, asculta muzica sau accesa jocuri datorita aplicatiilor de divertisment preinstalate, precum: YouTube, TuneIn Radio sau Flash Player. Datorita camerei foto principale de 2 MP si a aplicatiilor de socializare precum Facebook, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *