E-uri daunatoare in paine. Vezi care sunt consecintele.

0
1

Painea noastra cea de toate zilele a devenit otrava de zi cu zi, din cauza E-urilor pe care le contine. Medicii ne avertizeaza ca acesti aditivi sunt consumati constant, odata cu produsele de panificatie. La noi in tara, o treime dintre cei 500.000 de bolnavi de cancer sufera de forme ale bolii provocate direct de alimentatia nesanatoasa, informeaza Realitatea TV.
Aproape toate hypermarket-urile din Bucuresti vand paine cu E-uri, potrivit unui studiu al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor.”Poate sa introduca diferitele tipuri de E-uri care sunt ori coloranti alimentari, ori conservanti alimentari ori anumiti aditivi pentru a da afanare, gust, imagine”, a spus Sorin Mierlea, presedintele ANPC. In ultimii ani, Romania a devenit un adevarat paradis al E-urilor.Specialistii spun ca E-urile din paine sunt cele mai daunatoare pentru ca …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here