Ecaterina Andronescu se pregateste sa candideze la alegerile prezidentiale

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Intre timp, liderul PSD, Liviu Dragnea, construieste o opozitie la Andronescu atat in interiorul Ministerului Educatiei, cat si in partid. Potrivit surselor Edupedu.ro, la urmatorul comitet executiv al PSD, deputatul de Iasi Camelia Gavrila – de doua ori inspectoare scolara generala in Iasi – va prelua functia de presedinte al departamentului de educatie in PSD, pozitie din care ii va putea intoarce in partid toate proiectele Ecaterinei Andronescu.
In Ministerul Educatiei, opozitia la Andronescu este asigurata prin intermediul lui Liviu Pop, de oamenii angajati de el in institutie, potrivit?Edupedu.ro.
Ecaterina Andronescu a declarat ca, in acest moment, in partid nu s-a luat nicio decizie.
„Am atata treaba la Minister, incat numai la asta nu m-am gandit. Iar in partid nu s-a luat nicio decizie, asa incat cred ca sunt presupuneri care nu au nici un fel de suport. L-ati auzit si pe dl Dragnea care a spus ca se va face o evaluare, ca se vor lua in calcul sondajele. Mai avem pana atunci mult”, a spus Ecaterina Andronescu.
Intrebata daca spune ca posibilitatea de a candida la prezidentiale este de 0%, Ecaterina Andronescu a raspuns, pentru Edupedu.ro: „Nu. Eu ce pot sa va spun in acest moment e ca in partid nu s-a luat nicio decizie in legatura cu cel care va fi sustinut de PSD pentru pozitia cea mai inalta in stat. L-ati auzit si pe …

spot_imgspot_img