Echipa filmului “Spectre”, din seria “James Bond”, implicata intr-un incident aviatic

Mai multi membri ai echipei de productie a celui mai recent film din seria “James Bond” au fost implicati intr-un incident aviatic, dupa ce au incercat?sa scoata o piesa din sistemul de inchidere al unei usi a avionului privat cu care calatoreau, fapt ce putea compromite siguranta aeronavei, relateaza Mediafax.?
Producatorii filmului “Spectre” au confirmat recent ca investigheaza comportamentul “intimidant si infricosator” al pasagerilor de la bordul avionului privat, care a decolat din Londra, cu destinatia Ciudad de México, in urma cu 11 zile, informeaza?dailymail.co.uk.
Reprezentantii companiei aviatice Hi Fly au trimis un raport companiei de productie a francizei “James Bond”, Eon, in care se precizeaza ca unii dintre membrii echipei filmului au scos acul de siguranta de la una dintre usile avionului – actiune despre care expertii spun ca ar fi putut provoca un dezastru aerian -, au vomitat si au urinat pe culoarele dintre scaune, au ignorat interdictia de a fuma in avion, au abuzat verbal membrii echipei de zbor si alti pasageri. De asemenea, raportul mentioneaza ca acest comportament rebel al unora dintre membrii echipei filmului, aflati sub influenta bauturilor alcoolice, a “compromis” siguranta avionului Airbus 330, incalcand regulamentele internationale in domeniu, a scris publicatia The Mail on Sunday.?
Totodata, un angajat al aeroportului Toluca din Ciudad de México a spus ca interiorul avionului arata de parca “un grup de animale” ar fi fost in el. El?a mai mentionat ca linia aeriana a fost nevoita sa apeleze la o firma specializata pentru a curata aeronava, platind in jur de 1.000 de lire sterline.
Aproximativ 150 de membri ai echipei filmului “Spectre”, printre care cameramani, tehnicieni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *