Editura Eltora lanseaza concursul de cultura generala Lectii de succes

Editura Eltora organizeaza, in perioada 28-30 martie 2011, concursul “Lectii de succes”, accesibil pe site-ul editurii. Castigatorii acestei editii de concurs vor beneficia de premii in bani, in cuantumul si in conditiile precizate in Regulament.
Inscrierile in concurs se pot face incepand din data de 23 februarie 2011, pana pe 24 martie 2011, orele 24.00, prin inregistrare pe site-ul www.editura.eltora.ro. Fiecare participant la concurs va putea sa se inscrie o singura data. Premiile oferite nu se obtin prin tragere la sorti sau prin voturi, ci depind doar de participant, fiind acordate pe baza punctajului obtinut prin raspunsurile la intrebari. Departajarea, intre concurentii care au acelasi punctaj, se va face pe baza duratei de timp alocate pentru a oferi raspunsurile corecte. Astfel, vor avea prioritate concurentii care au raspuns corect intr-un timp mai scurt.
Castigul financiar, oferit prin premii, reprezinta, poate, un factor motivator important pentru participarea la concurs, dar, in mod cert, nu este singular. Concursul “Lectii de succes” permite asimilarea unor cunostinte de cultura generala, pe baza unei bibliografii, si verificarea acestor cunostinte, prin intrebarile formulate in testul de evaluare, intrebari simple sau de complexitate medie. De asemenea, materialul bibliografic, pus la dispozitie pentru concurs, faciliteaza nu doar formarea/dezvoltarea si verificarea unor cunostinte de cultura generala, ci si construirea unei personalitati de succes, prin insusirea exemplelor si a sfaturilor motivationale din cartea recomandata.
Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei si este accesibil oricarei persoane cu varsta de peste 14 ani. Mai multe informatii, despre modul de desfasurare a concursului, conditiile de participare, recompense si organizator, puteti afla accesand www.editura.eltora.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *