Efectele pozitive ale trandafirilor pentru gradina ta: Multa culoare si un mare efect estetic

Gradinaritul poate parea un hobby pentru cei ce nu l-au avut pana acum. E mai mult de atat, dar asta nu trebuie sa te sperie deloc. Gradinaritul a ajuns la stadiu de arta si asta nu mai este o noutate.
Fie ai deja o gradina, fie abia o construiesti sau poate chiar ai nevoie de cateva idei ingenioase care sa te ajute sa faci modificari in gradina ta – trebuie sa privesti situatia in ansamblu.
Asemenea pictorului, care asterne culorile pe panza, sperand ca rezultatul final sa fie o capodopera – gradina ta are nevoie de plantele potrivite pentru a-si atinge apogeul frumusetii.
Si, cum orice gradina are o a”piesa de rezistenta” – trebuie sa alegi si tu o floare care sa aduca un plus de valoare si sa reprezinte maretia spatiului verde. Trandafirii teahibrizi de la FamousRoses.eu cuceresc podiumul trandafirilor cu un colorit aparte. Trandafirul a”Charles de Gaulle” are o nuanta speciala de liliachiu si un parfum care seduce chiar si cele mai exclusiviste gusturi. Si, pentru ca centrul gradinii este, de fapt, cel care se bucura de atentia maxima, poti sa-l evidentiezi plantand acolo trandafirul cu flori mari Charles de Gaulle de la FamousRoses.eu. Marcheaza punctul central al gradinii cu flori de nuante relativ apropiate, incearca sa eviti o discrepanta cromatica. Daca optezi pentru trandafiri, poti sa alegi o multime de nuante si dimensiuni si sa-i plantezi, astfel incat timpul lor de inflorire, formele, culorile si marimile sa se completeze armonios.
Poti planta a”accidental” trandafiri cu flori mai mici si spre marginea gradinii. Stilul gradinilor frantuzesti se axeaza pe cultivarea tuturor plantelor intr-o anumita ordine (forme geometrice, decoratiuni centrale, etc), iar cel american vizeaza plantarea florilor pe margine incadrand, astfel, complet spatiul verde alocat gradinii. Trebuie sa tii cont si de asta! Sa alegi exact stilul care te reprezinta – cu toate ca fiecare sezon aduce cu sine oportunitati de schimbare.
Un aspect extrem de important ar mai fi gazonul. Trebuie sa alegi corect din prima tipul de gazon, pentru ca odata plantat, nu mai poti sa ii schimbi conturul si nivelul. Dupa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *