El Negro a lansat Over the line: o ascultati live la Tribut Bob Marley – 5 februarie, club Fabrica

El Negro a lansat Over the line: o ascultati live la Tribut Bob Marley - 5 februarie, club Fabrica

Doar cateva zile au mai ramas pana la cel mai pacifist eveniment al acestui inceput de an si ne referim evident la Tribut Bob Marley ? ce se va desfasura pe data de 5 februarie la club Fabrica din capitala.

Pentru ca cei 66 de ani de la nasterea unicei legende reggae din lume trebuie sa fie sarbatoriti intr-un mod special, trupa El Negro ? participanta in cadrul acestui eveniment, a lansat o piesa noua (a treia de pe albumul “Greetings from Green Repub”) care beneficiaza si de un videoclip, filmat la Silver Church Arena. Cu un titlu sugestiv – “Over the line” , videoclipul depaseste asteptarile din toate punct de vedere. Lansat online zilele trecute, fanii cu orizonturi largi si care au abilitatea de a vedea “dincolo de linie” au fost placut impresionati de acest nou single. Dovada stau numeroasele comentariile pe facebook-ului trupei si pe site-ul oficial.

“Piesa “Over the line” reprezinta viziunea Republika Verde asupra unei societati care doarme 8 ore, munceste 8 ore si traieste 8 ore, din ce in ce mai incrancenata, artificiala si violenta”, marturiseste liderul trupei. Noul videoclip poate fi urmarit pe
http://www.youtube.com/watch?v=uoNvd2D8wjM, iar mai multe informatii puteti afla pe www.elnegro.ro.

Biletele pentru acest eveniment se vand rapid, caci nu putin sunt cei care vor sa petreaca o seara speciala si sa simta cu adevarat vibe-ul muzicii reggae. Bogdan Negroiu a remarcat ca tinerii se intorc cu placere catre acest gen de muzica si imbratiseaza orice propunere de eveniment in care reggae este cuvantul de ordine: “Intr-o societate in care tinerii isi aleg modele personaje agramate, de prost gust si care exceleaza prin “arta” de a se descurca/ fura, in care banul a ramas unicul tel suprem, este incredibil sa vad an de an tineri care vin la Tribut Bob Marley cu aceeasi pofta de viata, de optimism, apartinand unei lumi pe care nu o vei vedea la televiziunile de stiri. Am ales ca editia din 5 februarie 2011 sa se desfasoare intr-un club si mai mare, pentru in fiecare an fanii reggae ne-au reprosat ca au ramas la propriu pe afara, iar locatia Fabrica este pregatita acum sa primeasca toti Republikanii cu vibe pozitiv. Va asteptam si pe voi in REPUBLIKA VERDE ! ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *