Elena Basescu despre tineri: Doresc sa devenim un rezervor… – VIDEO

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Elena Basescu, fata cea mica a presedintelui, a dat dovada si ieri de lipsa de experienta politica. Ea a avut emotii in timpul discursului tinut in fata studentilor democrat- liberali. Fata sefului statului s-a incurcat, in nenumarate r?nduri, „printre” cuvinte, dupa ce zilele trecute a avut o declaratie ? la Marian Vanghelie.

Elena Basescu a incercat ieri sa preia, fara prea mult succes, de la seful statului tema „Pactului National pentru Educatie”. Ea a declarat la reuniunea Organizatiei de Studenti a partidului ca vrea sa preia doleantele studentesti, pentru a le transmite celor in masura sa le solutioneze. Elena Basescu a spus ca vrea ca tinerii sa devina „un rezervor de resurse”, de care Romania are nevoie in acest moment. Ea a precizat ca semnarea de catre toate partidele a Pactului National pentru Educatie implica depolitizarea domeniului educatiei, ceea ce reprezinta un nou inceput pentru invatamant. „Sustin proiectele educationale, acesta este si motivul pentru care ma aflu printre voi”, le-a spus Elena Basescu studentilor PD-L. „Dorescsa fiu cat mai aproape de problemele studentesti, doresc sa preiau gandurile si doleantele voastre, pentru a le transmite celor in masura sa le solutioneze”, a completat ea. La randul sau, liderul Organizatiei de Tineret a PDL, Monica Ridzi, a aratat ca organizatia de studenti este cea mai puternica structura de acest gen din Romania, pentru ca apartine celui mai puternic partid din tara. „Ne dorim un mediu politic in care competenta sa decida. In alte partide sunt tineri imbatraniti in rele, pentru ca au invatat din metehnele colegilor lor mai mari”, a spus Ridzi.

Sorin Moldovan, noul sef de la studenti
In urma scrutinului, Organizatia de Studenti a PD-L l-a desemnat pe Sorin Moldovan in functia de presedinte, el obtinand 307 voturi, iar contracandidatul sau, Victor Patrichi, intrunind 105 voturi.

Boc ii incalzeste pe tinerii din PD-L pentru locale
Prezent printre studentii democrat-liberali, presedintele PD-L Emil Boc le-a spus acestora sa contribuie la castigarea alegerilor locale pentru a deschide un drum catre Palatul Victoria. „Daca toata lumea spune ca suntem izolati, se pune intrebarea ?de ce??. Suntem izolati pentru ca nu am intrat in jocurile lor de putere. Nu am intrat in jocurile lor, pentru a ramane cu orice pret la putere si a satisface interesele marunte sau de grup, cum ar fi dorit colegii nostri liberali”, a completat Emil Boc. In opinia acestuia, este important ca viitoarea guvernare sa aiba un premier din PD-L, pentru ca valorile in care cred democrat-liberalii sa fie cu adevarat regasite in viata cetateanului. El a sustinut insa ca PD-L nu este izolat de cetateni, care sunt adevaratii titulari ai puterii. „Cand titularul puterii iti spune ca nu ai dreptate, conducatorii trebuie sa plece acasa. Numai in Romania e posibil sa avem guvernanti care vor sa utilizeze cat mai mult butoanele puterii”, a sustinut liderul democrat-liberal. „Se incearca izolarea noastra pe scena politica, dar, din fericire, suntem primii in optiunile electoratului. In democratie nu conteaza ce spun Tariceanu, Geoana, Vadim Tudor, conteaza ceea ce spune cetateanul cand merge la vot”, a conchis Boc. La randul lui, prim-vicepresedintele PD-L Adriean Videanu a declarat ca partidul va trebui sa inceapa sa isi creasca viitorii lideri din randul organizatiilor de tineret si de studenti. Videanu le-a transmis studentilor PD-L ca, alaturi de organizatia de tineret, sunt „poate cel mai important bazin de resurse umane” pentru partid. (

Balbaielile Elenei Basescu
? „Dragi colegi, am crescut cu totii intr-o perioada in care am auzit vorbindu-se de viitor… Sunt increzatoare in generatia noastra si imi doresc sa devenim un rezervor de resurse…si doresc ca noi sa devenim un rezervor…”
? „Pactul national pe educatie, document istoric… care trebuie sa traseze politici… si depoli… depolitizarea … acestui sistem… sensibil….. acestui domeniu sensibil”.
Declaratie din zilele trecute:
? „Poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri… pot sa fie oameni care nu vor sa vorbesc cu tine”.

spot_imgspot_img