Elena Santarelli nu vrea sa se mute cu Bernardo Corradi

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cine mai intelege femeile?! Dupa ce s-a plans luni in sir ca nu isi poate vedea iubitul atat de des pe cat ar vrea, convingandu-l intr-un final sa lase Manchester City si sa semneze cu Parma, frumoasa Elana Santarelli socheaza presa din Italia: daca se gandeste mai bine, nu doreste sa se mute cu Bernardo Corradi.

Mai nou, Elena si-a achizitionat o vila de lux la Milano. Cine se gandeste ca aceasta casa va consolida relatia italiencei cu atacantul parmegianilor se inseala amarnic. Nu, celebra ?show-girl? a decis sa se mute singura! Potrivit site-ului gossipnews.it, focoasa Santarelli i-a explicat iubitului ca are nevoie de spatiu, avansand drept pretext faptul ca ea lucreaza la Milano, in timp ce el joaca la Parma, fiindu-i greu sa parcurga zilnic drumul intre cele doua orase.

Mai mult chiar, blondina a tinut sa infirme speculatiile conform carora ar fi gravida, precizand cu o sinceritate debordanta ca nici macar nu intentioneaza sa ii daruiasca un mostenitor ?saracului? Bernardo. Nu de alta, dar viata profesionala primeaza in fata celei afective. Deh, dragostea e dragoste, dar fiecare la casa lui…

spot_imgspot_img