Elena Udrea face un master la Facultatea de Teologie. Ce domeniu va aprofunda fosta ministra

Elena Udrea a declarat miercuri ca s-a inscris la un master de Consiliere pastorala si asistenta psihosociala, in cadrul Facultatii de Teologie de la Universitatea Babes Bolyai, informeaza Mediafax.
Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, spune acum ca?vrea sa infiinteze un Institut al Fericirii, unde sa ajute in mod gratuit oamenii sa isi rezolve problemele cu ajutorul religiei.
“M-am inscris la un master la Facultatea de Teologie, specializarea Consiliere pastorala si asistenta psihosociala, la Universitatea Babes Bolyai”,?a anuntat Elena?Udrea.
Ea a afirmat ca a ales aceasta specializare pentru ca vrea sa aprofundeze cunostintele de religie si psihologie necesare pentru a-i ajuta pe oameni.
“(M-a motivat-n.r.) dorinta de a aprofunda cunostintele de religie si psihologie necesare pentru a-i ajuta pe oamenii care au probleme in (demersul-n.r.) de a si le rezolva cu sprijinul religiei si al psihologiei, dar in primul rand cu sprijinul religiei”,?a raspuns Elena Udrea, intrebata …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *